Resultaten voor wintersport belgie ardennen

   
   
 
wintersport belgie ardennen
Officile website van Ski Baraque de Fraiture.
Gelegen in de provincie Luxemburg in de Belgische Ardennen, bij 652 meter hoogte, is de skipiste van de hoogste in Belgi. Wij heten u welkom in een prachtige omgeving van de natuurgebieden langs het plateau van Tailles. De liefhebber van de natuur en het buitenleven ontdekken overvloedige flora en fauna, gevarieerd en spannend. Het klimaat is hard en koud, ideale omstandigheden voor het beoefenen van de wintersport.
België Een overzicht van skigebieden in België Skigebiedsinformatie.
Wintersport voor gevorderden. Fit op wintersport. De beste freeride-hotspots. Tien tips voor een weekendje winterpret. Dagtrips naar de sneeuw. Skiën per land. Wellness in skigebieden. Landgenoten in het buitenland. Gerelateerde regio's: Luik, Europa, Henegouwen, Luxemburg, Limburg BE. Skigebieden Sneeuwhoogtes Webcam. Weer Powder Alert Reacties van skiërs. Ski-accommodatie Skireizen en acties Cijfer. Kaart Skipasprijzen Fotos. Nieuws Seizoensstart Open skigebieden. Best beoordeeld Sneeuwverwachting Skiverhuur. België: leren skiën op lange, vriendelijke hellingen of in de indoorhallen. Wanneer het sneeuwt zijn de Belgische Ardennen de ideale locatie om je eerste stappen op de sneeuw te zetten.
Skipiste Val de Wanne: de langste van Belgie.
Skien in de Ardennen. Van harte welkom op onze skipiste Val de Wanne, de langste van Belgie 1 km. Rechts van de skipiste is er ruimte om met de slee naar beneden te glijden en samen te genieten van de sneeuw. Vanaf Val de Wanne vertrekken 2 langlaufloipes. Een beginnersroute van 3 km en een route van 8 km langs o.a. Vanaf ons terras en van bovenaan de skipiste, heeft u een adem benemend uitzicht op Stavelot en de toppen van de ardennen in de omgeving. De verschillende wintersport mogelijkheden zorgen voor heerlijke winterspret in een prachtige natuurlijke omgeving.
Wintersport Ardennen: skiën, langlaufen, sleeën.
Zum Kornhof Skihütte Mertens. Wintersport Ardennen: skiën, langlaufen, sleeën. Wintersport in de Ardennen. Exporteren naar 0 Resultaten. Wintersport over de grens in de Ardennen. We geven je een overzicht van onze indoor en outdoorcentra waar je kunt skiën, langlaufen of sleeën.
Wat is het beste skigebied van België? Bekijk en vergelijk beoordelingen van skigebieden in België.
Wintersport voor gevorderden. Fit op wintersport. De beste freeride-hotspots. Tien tips voor een weekendje winterpret. Dagtrips naar de sneeuw. Skiën per land. Wellness in skigebieden. Landgenoten in het buitenland. Gerelateerde regio's: Luik, Europa, Henegouwen, Luxemburg, Limburg BE. België Best beoordeeld. Skigebieden Sneeuwhoogtes Webcam. Weer Powder Alert Reacties van skiërs. Ski-accommodatie Skireizen en acties Cijfer. Kaart Skipasprijzen Fotos. Nieuws Seizoensstart Open skigebieden. Best beoordeeld Sneeuwverwachting Skiverhuur. Skiinfo, het meest bezochte wintersportplatform ter wereld. Met sneeuwhoogtes, webcams en skigebiedsinformatie van meer dan 2000 skigebieden wereldwijd. Kies je favoriete skigebied en bekijk de sneeuwhoogte, skipasinfo, de weersverwachting of neem een kijkje op de webcam. Best beoordeeld: Totaal. Baraque de Fraiture 3 beoordelingen. 0 of 3. Baraque de Fraiture. De skipiste van Baraque de Fraitureligt in de Belgische Ardennen.
Wintersport Langlaufen, Snowborden, Skien in de Ardennen.
Bij de echte wintersport liefhebbers kriebelt het bloed al gauw nog sneller en voor hen zijn de z.g. Hoge" Ardennen" een warming-up voor het echte werk. Hier kan ook geskied worden, zijn er liften en ruimte. Uitstekende gelegenheid om bijvoorbeeld ervaring op te doen, of je uitrusting te testen alvorens later, áls je nog weg wilt, naar een buitenlands skigebied te reizen.
Wintersport: skiën, schaatsen, bobsleeën.
De langlaufpistes la Linaigrette liggen op de heuvels van Stavelot. Kom leuke momenten doorbrengen in de Ardennen. Langlaufpistes van Gouvy. De langlaufpistes van Gouvy zijn 4 eenvoudig bereikbare pistes op een paar kilometer van de Luxemburgse grens. Amusement voor allen gegarandeerd. Langlaufpistes van Saint-Hubert. De langlaufpistes van Saint-Hubert liggen in de buurt van het vliegveld. Een gezellig station te midden van het bos van Saint-Hubert. Skipistes van An der Liebach in Bullingen. De pistes van An Der Liebach liggen in Manderfeld, in de Oostkantons. Een gezellig station gespecialiseerd in wandelen met sneeuwchoenen. Adeps Baraque Fraiture 1. Groepsprijs, kleine restauratie, skiverhuur, skileraar. 20 sleeën, 10 bobsleeën. Groepsprijs, snacks, skiverhuur, skileraar. Skipiste van de Baraque Michel. Noords skicentrum van Samrée. Groepsprijs, snacks, skiverhuur, sleden. Ferme des Roses. Groepsprijs, kleine restauratie, skiverhuur. Skicentrum Losheimergraben in Buellingen. Het skicentrum Losheimergraben ligt aan de Duitse grens. Afspraak op de prachtige langlaufpistes van de Oostkantons. Piste Houyres, Baugnez Lejoly wintersport.
Skigebieden België.
Skigebieden top 50. Vliegen naar wintersport In de buurt. De skigebieden in België hebben vaak maar één of twee korte liften, de afdalingen zijn kort en je moet je maar afvragen of er sneeuw ligt. Toch zijn de skigebieden in België de moeite waard om eens te bezoeken wanneer er sneeuw is gevallen in de Ardennen.

Contacteer ons