Resultaten voor oorlog

   
   
 
oorlog
Dat er een oorlog komt, is een vaststaand feit. De enige vr. Het Nieuwsblad.
De voorbije weken en maanden werd er al meerdere keren gespeculeerd over het al dan niet uitbreken van een oorlog op het Koreaanse schiereiland. Na al die speculaties waarschuwt Noord-Korea nu ook formeel via het officiële staatspersagentschap KCNA: dat er een oorlog komt, is intussen een vaststaand feit.
Burgemeesters verklaren volhardende sluikstorters de oorlog Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Burgemeesters verklaren volhardende sluikstorters de oorlog met verborgen cameras. Vandaag om 0200: door Dirk Hendrikx. Overal slingert zwerfafval rond, ook op de parking van Kinepolis. Statiegeld op blikjes en petflessen kan een deel van de oplossing zijn. Mensen gaan misschien spontaan blikjes oprapen als ze er geld voor krijgen, meent Koen Metsu, burgemeester van Edegem.
oorlog Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: oorlog DE oorlog EN oorlog ES. Definities op Encyclo.nl: oorlog 1x. Vertalingen oorlog NLFR. o rl x.
Oorlog en terpentijn Toneelhuis.
Jan Lauwers maakt een theaterbewerking van het meeslepende epos Oorlog en terpentijn van Stefan Hertmans, met Viviane De Muynck in een hoofdrol. Daarmee duikt Lauwers de familiegeschiedenis van Hertmans in, tussen kunst en oorlog, te midden van de Vlaamse strijd.
Ten oorlog special: Onder Vlaamse velden één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. play. play. play
De sterkste foto's' uit het eerste seizoen. De sterkste beelden uit het eerste seizoen van Ten oorlog kan je hier bekijken. Ten oorlog special: Onder Vlaamse velden. Ten oorlog dvd-box. Herbeleef het eerste seizoen van Ten oorlog met de dvd's.
Oorlog Wikipedia.
Overigens waren ze het er allen over eens dat de telling van de doden zowel burgers als militaire slachtoffers inhoudt, maar Frankel telde ook de doden die indirect vielen ten gevolge van hongersnood of epidemieën en ziekten, en ook de oorlogsgerelateerde slachtingen. N.B: Het begrip de oorlog wordt ook gebruikt als synoniem van de Tweede Wereldoorlog met name in Nederland: vóór de oorlog vóór 1940, in de oorlog 1940-1945, na de oorlog na 1945.

Contacteer ons