Zoeken naar archief

   
   
 
archief
Karrewiet: Archief Ketnet.
Al het Karrewietnieuws van 2018. Al het Karrewietnieuws van 2017. Al het Karrewietnieuws van 2016. Archief van 2015. Al het Karrewietnieuws van 2015. Archief van 2014! Alle Karrewietnieuws van 2014! Archief van 2013! Alle Karrewietnieuws van 2013! Archief van 2012!
Archief Wandelkrant.be.
Dat zijn momenteel exact 1128 paginas wandelinformatie die we niet graag verloren zien gaan. Blader gerust even door de vorige 21 edities van de Wandelkrant met één klik op onderstaande titels of voorpaginas. je kan alle onderstaande edities downloaden als een PDF!
Archief Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
Alle afdelingen samen, namelijk het diplomatiek archief, het Afrikaans archief en de historische dienst, maken van de archiefdienst een belangrijke documentatiecentrum, zowel voor de diensten van het hoofdbestuur als voor onze diplomatieke posten. De archiefdienst van de FOD Buitenlandse Zaken trekt ook een omvangrijk publiek aan van onderzoekers uit België en uit de hele wereld.
Archief Wikipedia.
Met toegang tot het archief bedoelt men de toegang tot de ruimte waar de archieven zich bevinden. Met toegang op het archief bedoelt men de ontsluiting van de archiefstukken door beschrijvingen. Een archief in de betekenis van een verzameling documenten wordt vaak ontsloten door middel van een inventaris waarin de archiefstukken systematisch worden beschreven op grond van hun functie voor de vormende organisatie.
Archief Overlijdens Hansen.
Begroeting informatie: maandag 18 maart 2019 van 18.30 tot 19 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets. Levensgezel van Christine Gybels. Weduwnaar van Jeannine Biesmans. Gewezen burgemeester gemeente Meldert. Ere schepen gemeente Lummen. Geboren te Meldert op 9 maart 1941.
Archief.
Voor alle opzoekingen geldt de regelgeving van de openbaarheid van bestuur. Neem ook eens een kijkje op volgende websites.: bisschoppelijk archief Brugge. provinciaal archief West-Vlaanderen. documentatiecentrum Société d'Histoire' de Comines-Warneton et la Région. Het archiefbeheer in de gemeente wordt ondersteund door het provinciebestuur.
Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas voor onderwijspersoneel Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas. Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas. Als leraar in het basis en secundair onderwijs heb je toegang tot een archief van meer dan 6000 beeld en audiofragmenten voor gebruik in de klas.
Het Provinciaal Archief Limburg.
Het Provinciaal Archief is uitsluitend toegankelijk na afspraak en via dit formulier. Archief, Documentatie en Materiaal Beheer, Afdeling Hospitality Diensten, Directie Facilitair Beheer. 011 23 76 06. Het Provinciaal Archief Limburg is iedere werkdag geopend van 9 tot 12 u.
Archief voor Hedendaagse Kunst in België Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
Archief voor Hedendaagse Kunst in België. Archief voor Hedendaagse Kunst in België AHKB. Het Archief voor Hedendaagse Kunst in België AHKB is een archief en documentatiecentrum over de beeldende kunsten in België vanaf de tweede helft van de 19 de eeuw tot op heden.
Archief De Tijd.
De NAVO-troepen worden ervan beschuldigd daar recent meer dan 70 burgers gedood te hebben. Archief Cijfer Citaat Coda Week van het geld Promoheader. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.

Contacteer ons