Meer resultaten voor archief

   
   
 
archief
Archief Overlijdens Hansen.
Begroeting informatie: woensdag 5 juni 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets. Condoleren Bloemen Rouwbrief. Echtgenoot van Florentine Vanderstukken. Ere-burgemeester gemeente Budingen en gewezen schepen gemeente Zoutleeuw. Geboren te Budingen op 2 februari 1925.
Archief Wikipedia.
Met toegang tot het archief bedoelt men de toegang tot de ruimte waar de archieven zich bevinden. Met toegang op het archief bedoelt men de ontsluiting van de archiefstukken door beschrijvingen. Een archief in de betekenis van een verzameling documenten wordt vaak ontsloten door middel van een inventaris waarin de archiefstukken systematisch worden beschreven op grond van hun functie voor de vormende organisatie.
Het Provinciaal Archief Limburg.
Het Provinciaal Archief is uitsluitend toegankelijk na afspraak en via dit formulier. Archief, Documentatie en Materiaal Beheer, Afdeling Hospitality Diensten, Directie Facilitair Beheer. 011 23 76 06. Het Provinciaal Archief Limburg is iedere werkdag geopend van 9 tot 12 u.
Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas voor onderwijspersoneel Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas. Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas. Als leraar in het basis en secundair onderwijs heb je toegang tot een archief van meer dan 6000 beeld en audiofragmenten voor gebruik in de klas.
Archief Grootseminarie Brugge.
Het Archief van het Grootseminarie bevat ook een omvangrijke hoeveelheid oud archief, vooral van abdijen en kloosters in West-Vlaanderen die de Franse Revolutie niet overleefden. Deze fondsen kwamen na het uitsterven van deze gemeenschappen eerst terecht in het Bisschoppelijk Archief of werden rechtstreeks gedeponeerd in het Archief van het Grootseminarie.
Archief Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het archief is enkel toegankelijk na afspraak. Je vindt het archief in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel. In het gebouw meld je je aan bij de infobalie. De onthaalmedewerkers registreren je komst en wijzen je de weg naar het archief.
Archief voor Hedendaagse Kunst in België Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
Archief voor Hedendaagse Kunst in België. Archief voor Hedendaagse Kunst in België AHKB. Het Archief voor Hedendaagse Kunst in België AHKB is een archief en documentatiecentrum over de beeldende kunsten in België vanaf de tweede helft van de 19 de eeuw tot op heden.
Archief Gent.
Het historisch en het hedendaags archief. In de kunstkamer worden de objecten uit de kunstcollectie bewaard. Kom meer te weten over de kunstcollectie. Sinds 1 januari 2017 zijn het Stadsarchief Gent en het Archief OCMW Gent omgevormd tot 1 dienst: Archief Gent.
Archief De Tijd.
De NAVO-troepen worden ervan beschuldigd daar recent meer dan 70 burgers gedood te hebben. Archief Cijfer Citaat Coda Week van het geld Promoheader. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
Kalmthout: Archief.
Alles is kosteloos te consulteren tijdens de openingsuren van het archief, en voor zover de archiefwet de raadpleging ervan toelaat de meeste stukken worden eerst vrijgegeven wanneer ze 100 jaar oud zijn. Heel wat documenten werden al gerestaureerd en zijn nu op microfiche te raadplegen.

Contacteer ons