Op zoek naar archief?

   
   
 
archief
Archief De Standaard.
Archief kranten en bijlagen. Doorzoek alle kranten en bijlagen sinds 2002. Kies een datum. Geef een richtdatum in en kies de publicatie die u wenst te lezen. Aanbod De Standaard. De Standaard als startpagina. De Standaard is aangesloten bij de Raad voor de journalistiek en werkt samen met Nieuwsblad.be en l'Avenir.net.'
Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas voor onderwijspersoneel Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas. Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas. Als leraar in het basis en secundair onderwijs heb je toegang tot een archief van meer dan 6000 beeld en audiofragmenten voor gebruik in de klas.
Etcetera.
Archief Wikipedia.
Met toegang tot het archief bedoelt men de toegang tot de ruimte waar de archieven zich bevinden. Met toegang op het archief bedoelt men de ontsluiting van de archiefstukken door beschrijvingen. Een archief in de betekenis van een verzameling documenten wordt vaak ontsloten door middel van een inventaris waarin de archiefstukken systematisch worden beschreven op grond van hun functie voor de vormende organisatie.

Contacteer ons