Meer resultaten voor Financiele

   
   
 
Financiele
Financiële instelling Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 7 dec 2016 om 1648. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
6 droombedrijven voor financiële experts vacature.com Geld HLN.
Het Engelse bedrijf is al in the running sinds 1845 en boogt dus op een expertise van twee maal een mensenleven. In België stelt de multinational ruim 3000 mensen te werk en is marktleider op vlak van audit en consulting.
Financiële diensten ACLVB.
AG Insurance sloot zopas met de LBC als medeplichtige nieuwe collectieve arbeidsovereenkomsten en wijzigde bestaande caos waarbij alle wettelijke procedures van het sociaal overleg omzeild werden. De vakbonden ACLVB-CGSLB, BBTK-SETCa en CNE zijn bijzonder verontwaardigd en klagen deze schandalige praktijken aan.
Financiële bijsluiter Wikipedia.
Omdat het daarbij vooral ging om de werking en het risico van een product, drong zich de analogie op met geneesmiddelen: die werden al jarenlang verkocht met een" bijsluiter" waarin het effect en de mogelijke bijwerkingen van het product werden beschreven, en dat in taal die voor de leek begrijpelijk moest zijn.
Financiële sector De Standaard.
10/08/2018 Belfius gaat meer dividend uitbetalen aan staat. Bank-verzekeraar Belfius heeft in de eerste helft van het jaar een nettowinst, na belastingen, behaald van 335 miljoen euro. De bank keert een interimdividend van 100 miljoen euro uit. Financiële sector, Belfius.
Financiële diensten Belgium.be.
Home Economie Handel en consumptie Consumentenbescherming Financiele diensten. Volgende uitgifte van Staatsbons op 4 september. Consument beter beschermd bij gebruik betalingsdiensten. De digitale versie van het activiteitenverslag van de FOD Economie. Onlineoplichting: cryptomunten in het vizier. Speel Digital Duel en test uw digitale vaardigheden!
Financiële instellingen nbb.be.
You are here. De sector financiële instellingen bestaat uit alle vennootschappen en quasi-vennootschappen met als hoofdfunctie financiële intermediatie en/of het verlenen van financiële hulpdiensten. Schema A domein SFI. Rente-enquête domein MIR. Structuurenquête kredietinstellingen domein ESB. Financial Vehicle Corporations domein FVC.
Financiële diensten Vormen van verkoop FOD Economie.
Het koninklijk besluit van 23 maart 2014 tot het nemen van bijzondere maatregelen en tot afwijken van sommige bepalingen van boek VI van het Wetboek van economisch recht voor bepaalde categorieën van financiële diensten, stelt een aantal bijzondere en afwijkende regelen vast, ofwel voor beleggingsinstrumenten, ofwel voor financiële producten.:
Klachten over een financiële dienst Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Als u een klacht hebt over een financiële dienst of een financieel product, dan kunt u die klacht gratis aan een onpartijdige gespecialiseerde instantie voorleggen. Om precies te weten tot welke instantie u zich moet wenden, kunt u de onderstaande tabel raadplegen.
5 redenen om aan de slag te gaan in de financiële sector Vacature.com.
Financiële instellingen bieden hun werknemers, meer dan andere branches, de mogelijkheid om via een flexibel uurrooster of van thuis uit te werken. Bovendien geniet je als werknemer in de financiële sector van een resem sociale voordelen en krijg je bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen en de 10 wettelijke feestdagen nog een aantal bijkomende vakantiedagen.

Contacteer ons