Resultaten voor belgisch

   
   
 
belgisch
Belgisch Het Belgische Munthuis.
Euromunten uit België, de meest prachtige uitgiften rondom ons Koningshuis, zeldzame originele Franken en buitenlandse uitgiften met een Belgisch tintje; allemaal Belgisch erfgoed, stuk voor stuk musthaves voor de Belgische verzamelaar. Sorteren op Kies hier uw filter. Toon ook uitverkochte producten.
Fraude Belgisch voetbal De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Dossier Fraude Belgisch voetbal. Fraude Belgisch voetbal. Opnieuw 16 mensen verhoord in fraudedossier Belgisch voetbal, Peter Maes bracht nacht in cel door. Wat bedoelde makelaar Veljkovic nu écht met de keuken is besteld? Vandaag zet het bondsparket de verhoren van vijf ex-officials van KV Mechelen en Waasland-Beveren verder.
BITO Belgisch, instituut, transportorganisatoren.
Algemene Belgische Expeditievoorwaarden. Algemene Logistieke Voorwaarden. Selecteer een pagina. BELGISCH INSTITUUT VOOR TRANSPORTORGANISATOREN. BELGISCH INSTITUUT VOOR TRANSPORTORGANISATOREN. BELGISCH INSTITUUT VOOR TRANSPORTORGANISATOREN. BELGISCH INSTITUUT VOOR TRANSPORTORGANISATOREN. Voor de eerste maal heeft het BITO de beste thesis of scriptie, ingediend bij een Belgische hogeschool of universiteit, bekroond.
De Belgische Monarchie.
De Koninklijke Crypte bevindt zich in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Laken en is de begraafplaats van alle regerende Belgische vorsten en hun echtgenotes, alsook van sommige leden van de Belgische Koninklijke Familie. De Koning en de leden van de Koninklijke Familie moedigen privé en openbare initiatieven aan die bijdragen tot een betere samenleving.
België Wikipedia.
De totale landoppervlakte bedraagt 30.528 km, waarmee België een kwart kleiner is dan Nederland en iets groter dan Lesotho en Armenië. Volgens het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen beslaat het Belgisch territorium 33.990 km, maar daarin tellen de Belgische territoriale wateren tot 12 zeemijlen in de Noordzee mee.
Welkom bij het Belgisch Antigifcentrum Belgisch Antigifcentrum.
Wat te doen bij een vergiftiging? Welkom bij het Belgisch Antigifcentrum. Je vindt op deze website informatie over de belangrijkste onderwerpen waarvoor men het Belgisch Antigifcentrum contacteert. Wij geven ook tips over het veilig gebruik van producten en over hun etikettering.
Boek Het Belgisch standaardmodel van dubbelbelastingverdrag 2018.
Dit modelverdrag volgt in vele aspecten het voorbeeld van het OESO-Modelverdrag, maar wijkt daar ook op verschillende punten van af. Dit boek bevat een artikelsgewijze bespreking van het Belgisch Modelverdrag, waarin de bepalingen van het verdrag nauwgezet worden besproken, er wordt nagegaan in welke mate de verdragen met de belangrijkste verdragspartners dit model volgen en het geheel wordt gekaderd in de recente ontwikkelingen op het vlak van het internationaal belastingrecht.
Belgisch Centrum voor Vennootschapsrecht.
Het centrum verenigt professoren en onderzoekers van alle Rechtsfaculteiten van het land en treedt op als reflectiekamer over vragen van vennootschapsrecht. Belgisch Centrum voor Vennootschapsrecht. Door de interuniversitaire samenwerking te bevorderen, wil het centrum het academisch onderzoek in deze sector in België verder stimuleren en de overheden bijstaan in hun zoektocht naar een competitiever recht.
Overzicht van het Belgisch algemeen strafrecht Strafrecht boek die Keure.
ISBN 9789048631216 Bestelcode 202173102. Overzicht van het Belgisch algemeen strafrecht. Bij het verschijnen van de eerste editie van dit leerboek in 2015 werd gewag gemaakt van twee nakende Potpourri-wetten. Sindsdien zijn niet minder dan vijf Potpourri-wetten in het Belgisch Staatsblad verschenen.
JBH BTNG RBHC Journal of Belgian HistoryRevue belge d'Histoire' contemporaineBelgisch Tijdschrift voor Nieuwste Geschiedenis.
Info voor auteurs. Zoeken op de site. Wat is het BTNG? Info voor auteurs. Zoeken op de site. Belgisch Tijdschrift voor Nieuwste Geschiedenis, XLVIII, 2018, 4. Het vierde nummer van het Belgisch Tijdschrift voor Nieuwste Geschiedenis bevat vier artikelen en een bijdrage aan de debatrubriek.

Contacteer ons