Resultaten voor belgisch

   
   
 
belgisch
België Wikipedia.
De totale landoppervlakte bedraagt 30.528 km, waarmee België een kwart kleiner is dan Nederland en iets groter dan Lesotho en Armenië. Volgens het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen beslaat het Belgisch territorium 33.990 km, maar daarin tellen de Belgische territoriale wateren tot 12 zeemijlen in de Noordzee mee.
Moniteur Belge Belgisch Staatsblad.
Publicatie overeenkomstig artikelen 472 tot 478 van de programmawet van 24 december 2002, gewijzigd door de artikelen 4 tot en met 8 van de wet houdende diverse bepalingen van 20 juli 2005. Dit Belgisch Staatsblad kan geconsulteerd worden op: www.staatsblad.be. Bestuur van het Belgisch Staatsblad, Antwerpsesteenweg 53.,
Belg / Belgisch / Belgische taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Belg / Belgisch / Belgische. Er zijn verschillende mogelijkheden om in een document bij het kopje nationaliteit aan te geven welke nationaliteit iemand heeft. In België is Belg, Belgisch en Belgische mogelijk; op Belgische identiteitskaarten staat Belg ook bij vrouwen.
Ryanair veegt voeten aan Belgisch arbeidsrecht De Standaard.
Niet te missen. Ryanair veegt voeten aan Belgisch arbeidsrecht. Gisteren om 0642: door Karsten Lemmens. Ryanair-personeel tijdens de stakingsactie op Zaventem. Volgens hun werkgever waren ze ongewettigd afwezig. Ryanair kent stakende werknemers geen bonus toe en beschouwt hen als onwettig afwezig, maar dat is in strijd met het Belgische arbeidsrecht.
Belgisch Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Belgisch of met Belgisch in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Belgisch inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Belgisch en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons