Op zoek naar belgisch?

   
   
 
belgisch
BKFD vzw Belgisch KankerFonds voor Dieren.
Het Belgisch KankerFonds voor Dieren vzw heeft zich dan ook tot doel gesteld om het bewustzijn rond kanker bij dieren te vergroten. Betere preventie, betere opsporingstechnieken en betere behandelmethodes maken de kans op een succesvolle genezing groter en kunnen de levenskwaliteit van dieren met kanker verbeteren.
Politie houdt controleactie aan Belgisch-Nederlandse grens Stabroek Gazet van Antwerpen.
Nu lag het zwaartepunt van de gezamenlijke actie op diefstal in woningen. Dat komt omdat er de laatste tijd een stijging van het aantal woninginbraken werd vastgesteld. Zowel zichtbare als anonieme patrouilles controleerden in Putte op Belgisch en Nederlands grondgebied.
België Wikipedia.
De totale landoppervlakte bedraagt 30.528 km, waarmee België een kwart kleiner is dan Nederland en iets groter dan Lesotho en Armenië. Volgens het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen beslaat het Belgisch territorium 33.990 km, maar daarin tellen de Belgische territoriale wateren tot 12 zeemijlen in de Noordzee mee.
Onthaal Belgisch Financieel Forum.
Daartoe organiseert het Forum voordrachten en colloquia en geeft het een aantal publicaties uit over actuele financiële en economische thema's. Het Belgisch Financieel Forum is aanwezig in de volgende regios: Antwerpen, Brabant wallon, Brussel, Charleroi, Kempen, Limburg, Liège, Luxembourg belge, Mechelen, Mons-La Louvière, Namur, Oost-Vlaanderen, Verviers-Eupen, Vlaams-Brabant, Wallonie picarde en West-Vlaanderen.
Belgisch Het Belgische Munthuis.
Euromunten uit België, de meest prachtige uitgiften rondom ons Koningshuis, zeldzame originele Franken en buitenlandse uitgiften met een Belgisch tintje; allemaal Belgisch erfgoed, stuk voor stuk musthaves voor de Belgische verzamelaar. Sorteren op Kies hier uw filter. Toon ook uitverkochte producten.
Verdelers Fylds Het Belgisch Bed Luxe Boxspring Bed.
Stamcel campagne Jouw gegevens in het Belgisch register.
Jouw gegevens in het Belgisch register. Jouw gegevens in het Belgisch register. Het Belgisch register van beenmergdonoren in Mechelen beheert de gegevensbank waarin de weefseltypes zijn opgeslagen van mensen die eventueel bereid zijn stamcellen af te staan voor een patiënt.
De Belgische Monarchie.
De Koninklijke Crypte bevindt zich in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Laken en is de begraafplaats van alle regerende Belgische vorsten en hun echtgenotes, alsook van sommige leden van de Belgische Koninklijke Familie. De Koning en de leden van de Koninklijke Familie moedigen privé en openbare initiatieven aan die bijdragen tot een betere samenleving.
Belgisch Staatsblad Federale Overheidsdienst Justitie.
Home FOD Justitie Organisatie Belgisch Staatsblad. Het Belgisch Staatsblad BS produceert en verspreidt een brede waaier officiële en overheidspublicaties. Het doet dat zowel via traditionele papier als elektronische internet kanalen. Voor de belangrijkste officiële publicaties gebeurt de distributie enkel via elektronische weg.
Welkom bij het Belgisch Antigifcentrum Belgisch Antigifcentrum.
Wat te doen bij een vergiftiging? Welkom bij het Belgisch Antigifcentrum. Je vindt op deze website informatie over de belangrijkste onderwerpen waarvoor men het Belgisch Antigifcentrum contacteert. Wij geven ook tips over het veilig gebruik van producten en over hun etikettering.

Contacteer ons