Zoeken naar bezienswaardigheden ardennen belgie

   
   
 
bezienswaardigheden ardennen belgie
Campingvakantie L'Hirondelle' met groot waterpark, in de Belgische Ardennen, Capfun by Capfun.
Gelegen in België, aan de rand van de Ardennen. Dit opvallende domein met haar bijzondere kasteel uit de 18e eeuw ligt midden in een regionaal natuurpark en heeft drie visvijvers, twee zwembaden en een onvergetelijke speeltuin. De camping ligt op 40 km van Luik, in een gebied dat bekend staat om haar vele bierbrouwerijen en de chocoladeproductie.
Bezienswaardigheden Ardennen Blog.
Omdat er in de Ardennen vroeger veel mijnbouw gedaan werd, zijn er nog veel mijnen en grotten te vinden. De mijnen zelf zijn intussen allemaal gesloten, maar worden nog wel gebruikt voor toeristische doeleinden. Door een bezoek te brengen aan de mijnen zal je zelf ontdekken hoe de mijnwerkers vroeger te werk gingen. Tevens is het ook zeker de moeite waard om een dagje naar de grotten te gaan, bijvoorbeeld naar de grotten van Han, de leisteenmijn van Bertrix of de steenkolenmijn in Blegny. Een dagje winkelen vanuit de Ardennen kan in Luik of in Namen. Verder kennen de Ardennen nog een aantal andere steden, maar dat zijn eigenlijk gewoon dorpjes met stadsrechten.
Attracties en musea Vielsalm toerisme Ardennen Belgie.
Te voet Met de fiets Te paard Wintersport Avontuurlijke sport Zwemmen Vissen Tennis Speeltuinen. Attracties en musea Architecturaal erfgoed Natuurlijk erfgoed Tochten met auto of motor Luistertochten. U bevindt zich hier: Bezoeken Attracties en musea. Bestel onze brochures en kaarten.
Activiteiten met de kinderen BUITEN Vakantie in de Ardennen.
Activiteiten met de kinderen BUITEN. Advies nodig voor een uitstapje in de Belgische Ardennen? De Ardennen zijn één grote speeltuin voor uw kinderen! De bossen, grasvelden en rivieren zijn hun nieuwe speelterritorium en dé plek om hun creativiteit te botvieren.
Wat te doen in Durbuy en omgeving? Dit zijn de leukste activiteiten!
Daarnaast is er een Toeristentreintje te vinden die u langs alle bijzondere bezienswaardigheden neemt. Bewonder het prachtige uitzicht over de bosrijke Ardennen vanaf de uitkijktoren en ontdek de kenmerkende Middeleeuwse architectuur. Bezoek het kasteel van de Graven van Ursel, de graanhal en het oude klooster van Récolletes.
5 mooie motorroutes in België BELGISCHE MOTORRIJDERSBOND.
Ben je iemand die gek is op natuur dan is het een goede optie om door de Ardennen te rijden terwijl iemand die steden en dorpen wilt bezichtigen beter in de buurt van Kortrijk kan rijden. Rijden langs Heulebeek en Leie vanuit Kortrijk. Met een afstand van slechts 35 km is dit de kortste route in dit overzicht. De route begint en eindigt in Kortrijk, en brengt je langs veel bezienswaardigheden zoals een molens, het kasteel van Moorsele en verschillende binnensteden.
Historische Historische bezienswaardigheden bezienswaardigheden in in de de Ardennen. Ardennen.
Meer informatie over de Ardennen.: sites over de Ardennen. alle rechten voorbehouden Mediajam. Alles over de Ardennen: historische bezienswaardigheden in de Ardennen. Historische bezienswaardigheden in de Ardennen. De Ardennen zijn eeuwenlang een van de meest bevochtte strijdtonelen van Europa geweest.
Wat te doen in Belgische Ardennen: de 10 beste activiteiten.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2019. Beste bezienswaardigheden in Belgische Ardennen, België. Wat te doen in Belgische Ardennen. Wat te doen in Belgische Ardennen. Tours in Belgische Ardennen.
Activiteiten in de buurt van Maison Polleur in de Belgische Ardennen Verblijf in ons volledig gerenoveerde landhuis en onderneem leuke, ludieke, actieve activiteiten in de nabije omgeving.
Activiteiten in de Belgische Ardennen. Onderstaand vindt u een korte opsomming van de activiteiten die u op camping Polleur nabij Maison Polleur of in de omgeving kunt ondernemen tijdens uw verblijf in de Belgische Ardennen. Klik op de activiteiten voor meer informatie. De activiteiten zijn opgedeeld in de volgende categorieën.: Alle activiteiten op en vlakbij onze camping. In ons animatieprogramma staan een aantal activiteiten vermeld waar kosten aan verbonden zijn. In samenwerking met Spa Adventure bieden wij een groot aantal survival en outdoor activiteiten, zoals canyoning, kajakken, GPS-tochten, mountainbiken en veel meer. Op deze pagina hebben wij getracht u een overzicht te geven van de verschillende attracties die u bij ons in de omgeving kunt ondernemen. Hier treft u een overzicht aan van de directe omgeving van Polleur. In de omgeving van Polleur zijn er tal van bezienswaardigheden, wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt.
Vlaamse Ardennen Boeiend België.
Om deze website optimaal te kunnen gebruiken dient u javascript in te schakelen. Home Provincies Streken Gemeenten Thema's' Categorieën Zoeken Meer informatie Adverteren Contact Inloggen Registreren. Bezienswaardigheden in Vlaamse Ardennen. Abdij van Beaulieu. Bezoekerscentrum De Permanensje. Bistmolen of Pedes molentje watermolen.

Contacteer ons