Meer resultaten voor oude

   
   
 
oude
Watering Oude Kale en Meirebeek.
Watering Oude Kale Meirebeek. Watering van de Oude Dender. Watering van Loenhout. Watering van Melden. Watering van Schakkenbroek en Terbermen. Watering van Schendelbeke. Watering van St.-Truiden. Watering van Wuustwezel. Watering van Zichem. Watering Oude Kale Meirebeek. Mariakerksesteenweg 98, 9031 Drongen-Gent.
JBC maakt als eerste grote keten een collectie uit oude jeans Style Nina HLN.
Dat een kledingmerk als JBC oude, gedragen en ingezamelde jeans op grote schaal en tegen een betaalbare prijs opnieuw verwerkt tot jeansbroeken post-consumer denim dus is echter nieuw. De collectie bestaat uit donkerblauwe jeans met een skinny pasvorm voor vrouwen en een straight pasvorm voor mannen en kinderen.
Ontmoetingscentrum d'Oude' School Gemeente Stekene.
1 toog met koelingen. 1 grote veegborstel. 1 kleine veegborstel. 1 stofblik met handveger. De zaal bevindt zich op het gelijkvloers en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Inventaris OC Oude School.pdf. Gemeentehuis Stadionstraat 2 9190 Stekene. T 03 790 02 11.
Oude Zeedijk route Bezoek Diksmuide.
Handelaars in de kijker. Oude Zeedijk route. Oude Zeedijk route. Start: dorpsplein van Nieuwkapelle, bij het dorpsonthaalpunt. De volledige wandelroute verloopt over een achtvormig traject waarvan elke lus ongeveer 4 km lang is met als centraal knooppunt de put van Nieuwkapelle.
JBC verkoopt oude jeans als nieuw De Standaard.
Ze zijn dan wel de eerste Belgische kledingketen, maar niet de eerste Belgische speler op de modemarkt die oude jeans herwerkt. Antwerpenaar Tom Duhoux lanceerde eerder dit jaar het label HNST spreek uit: honest, waarvoor hij eerst zesduizend oude jeansbroeken inzamelde.
Bed Breakfast d Oude Brouwerij Klemskerke-De Haan.
Eigentijdse luxe in een authentiek kader met hier en daar een verwijzing naar zijn oude. Ken je de spreuk ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar? Om dit gezegde kracht bij te zetten zorgen wij elke dag voor een heerlijk en uitgebreid ontbijt, als het.
Oude zagerij, getransformeerd in vakantiehuis voor 20 pers in St Vith.
Ik ben een vakantieganger. Ik ben een eigenaar. Oude zagerij, getransformeerd in vakantiehuis voor 20 pers in St Vith. Comfort, gebruiksvriendelijkheid en ruimte zijn de drie sleutelwoorden voor deze vakantiewoning geheel ontworpen voor 20 personen te ontvangen op één enkel niveau.
JBC maakt collectie van oude jeans Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. JBC maakt collectie van oude jeans. 25/10/2018 om 1308: door VVA Print Corrigeer. De Belgische kledingketen JBC had al enkele duurzame initiatieven op zijn teller staan, maar nu heeft het ook een jeansbroekencollectie gelanceerd die integraal gemaakt is uit oude, gedragen en ingezamelde jeans.
De Oude Blanke Mannen van Natuurpunt kunnen best vertrekken België Knack.
De oude blanke mannen willen absoluut vermijden dat Natuurpunt iets wordt als WWF, met een grote raad van bestuur die enkele keren per jaar vergadert over een strategisch plan dat de directie op voorhand bezorgt en waar dan al dan niet een fiat over gegeven wordt.
Oude Markt Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Soms werden zelfs de oude huisnamen in de vorm van een cartouche opnieuw aangebracht. Polychrome gevelwanden een combinatie van rode baksteen, witte natuursteen en blauwe hardsteen, soms opgehoogd met smeedwerk en een rijk gevarieerde plastische ornamentiek ontlenen de Oude Markt en directe omgeving haar typisch, decoratief-pittoresk karakter.

Contacteer ons