Meer resultaten voor Belgische

   
   
 
Belgische
Belg / Belgisch / Belgische taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Belg / Belgisch / Belgische. Er zijn verschillende mogelijkheden om in een document bij het kopje nationaliteit aan te geven welke nationaliteit iemand heeft. In België is Belg, Belgisch en Belgische mogelijk; op Belgische identiteitskaarten staat Belg ook bij vrouwen.
Opinie: Dé Belgische sportprestatie is niet geleverd in Glasgow of Berlijn, maar in Aarhus sport De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Dé Belgische sportprestatie is niet geleverd in Glasgow of Berlijn, maar in Aarhus Waarom u nooit over die bok heen geraakte Emma Plasschaert verovert goud op WK zeilen. Als" we over veertig jaar nog een Jazz Middelheim willen organiseren, dan moeten we daar nu al aan werken" Melanie De Biasio betovert, en de rest van de tweede dag Jazz Middelheim.
Internationale zorgen om Belgische frieten De Standaard.
In 2017 werd een ton aardappelen nog verhandeld voor 25 euro, omdat er veel aanbod was. Nu is dat 250 tot wel 300 euro, legt Romain Cools van Belgapom, de beroepsvereniging van de Belgische aardappelhandel en verwerking, uit aan de krant.
Honderden Belgische onderzoekers publiceerden in neptijdschriften" Binnenland Nieuws HLN.
Rooftijdschriften zijn ook kind aan huis in Belgische wetenschappelijke kringen.Honderden academici van Belgische universiteiten en onderzoeksinstellingen, onder wie bijvoorbeeld medisch filosoof Ignaas Devisch en de Gentse professor-emeritus endocrinologie Frank Comhaire, hebben al dan niet bewust artikels gepubliceerd in omstreden en zo goed als ongecontroleerde rooftijdschriften.Zij betalen hiervoor of krijgen na publicatie een gepeperde rekening, soms tot meer dan 2.000 euro, gepresenteerd.
Internationale bezorgdheid over Belgische frieten VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Aan de landbouwers is wel Europese steun beloofd om het verlies aan inkomsten deels te compenseren. Website Politico interviewt ook de Belgische klimaatwetenschapper Jean-Pascal van Ypersele. Hij zegt dat landbouwers en beleidsmakers rekening moeten houden met hetere, drogere zomers, als gevolg van de opwarming van het klimaat.
Dit zijn de godfathers van de Belgische onderwereld Het Nieuwsblad.
Wie waren ze en wie waren de andere godfathers van de Belgische onderwereld die keer op keer hervielen in hun oude zonden? We spreken vooral van de periode na de Bende van Nijvel. De late jaren tachtig en de jaren negentig.
Honderden Belgische onderzoekers publiceerden in neptijdsch. Het Nieuwsblad.
Dat het artikel in zon tijdschrift is gepubliceerd betekent niet dat het waardeloos is, maar het probleem is dat er geen of geen betrouwbare kwaliteitstoetsing peer review is gebeurd. Onder de Belgische academici die al dan niet bewust artikels hebben gepubliceerd in dergelijke rooftijdschriften, bevinden zich medisch filosoof Ignaas Devisch en de Gentse professor-emeritus endocrinologie Frank Comhaire.
België Wikipedia.
De Belgische politiek werd opgezadeld met diverse schandalen waarop niet onmiddellijk een afdoend antwoord kon worden geformuleerd: de Agustazaak, de Bende van Nijvel, de ontvoering van oud-premier Paul Vanden Boeynants, de moord op André Cools en de zelfmoord van Alain Van der Biest.

Contacteer ons